Τώρα βρήκα κι εδώ Καζαν Ντιμπι!

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 10:01 πμ |

Λοιπόν, αγαπητέ φίλε Γιώργο,

καθως επανειλημμένα έχουμε συζητήσει το θέμα, όπου ασφαλώς, λόγω τόπου ..διαμονής, η δική σου γνώμη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα [εν αντιθέσει με την ..σωματοδομή όπου στην ...βαρύτητα σε κερδίζω!] ξέρεις πολύ καλά τις απόψεις μου σε θέματα γλυκών, και δη ενός συγκεκριμένου, του ελληνιστί "πάτου του καζανιού" κατά κόσμον Καζάν Ντιμπι! 

Και θα χαρείς, ασφαλώς, καθ'οσον οι γευστικές απολαύσεις είναι υπεράνω ...τόπου, να μάθεις ότι και εν Αθήναις βρήκα-και ηδη έφαγα!-ένα καζαν ντιμπι απολύτως εφάμιλλο, και το λέγω με κατηγορηματική βεβαιότητα, με τα αντίστοιχα της Θεσσαλονίκης!

Μάλιστα!

Και με τα ..ωραία του, εξτρά, ήτοι ροδόνερο και ζάχαρη άχνη!

kazanφωτογραφία.jpg

Δεν είναι γλυκό ταψιού, αλλά ..ταψί γλυκού!

IMG_1874.jpg

Α, και μπόνους βρήκα και μαλεμπί!

IMG_1872.jpg

Αλλά, κοίτα σύμπτωση κι εδω τι γράφει , στην ...ούγια! [θυμηθηκα και τον Θου Βου "κοιτα Μαπ, και οι πόλεις αντιγράφονται μεταξύ τους. Εβαλαν Ακρόπολη και στην Θεσσαλονίκη" Θυμάσαι; ε, εδώ έγινε το ..αντίστροφο!]

xxxxxφωτογραφία.jpgIMG_1873.jpg  

8 RSS Feed για αυτό το θέμα

avatar
ο/η hrundi v. baksi έγραψε
στις Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 8:32 μμ:

Θα θεωρηθεί διαφήμιση να μας κατατοπίσεις για το πόθεν , ή θα μας το στείλεις σε email?

peppas250955
ο/η Θεοδωρος Πέππας έγραψε
στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 0:45 πμ:

καλησπέρα Αμφότερα δυνατά, αλλά ο Γιωργος Χ ως Θεσσαλονικευς θα πρέπει να το κάνει πρώτος! απλά, είναι το υποκατάστημα στην Αθήνα, ενα εκ των δύο, δηλαδή Κεντρο αμφότερα Το, διάσημο στην Μακεδονία όλόκληρη, και των απανταχού ελθόντων σε γνωριμία και απόλαυση, logo του φαίνεται, αλλά ..διακριτικά στην φωτό Θα διαφήμιζα ευχαρίστως, αλλά θα τρέμουν οι άνθρωποι μην ζητησω την αμοιβή μετά σε ...είδος!!!

yellow2000rose
ο/η Rose yellow έγραψε
στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 9:56 μμ:

MMMM μιλάτε για γλυκά γιατί εσύ κατάφερες να κάνεις δίαιτα..

για ρώτα και μένα που πάλι ο γιατρός μου έβαλε τις φωνές να χάσω 15 κιλά...

Υπέροχα τα γλυκά του Χατζή αν και αυτό δεν το δοκίμασα. Το δοκίμασα σε εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα και σε Αθήνα και θεσσαλονίκη. Καλό ήτανε αλλά όχι και ότι καλύτερο για μένα...όπως τα τριγωνάκια Ελλενίδη ας πούμε που είναι θεικά.. αλλά μιας και μένετε Νέα Σμύρνη ( αν θυμάμαι καλά) το πιο αγαπημένο μου ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα βρίσκετε εκεί. και είναι κοντά στο intercontinental και φτιαχνει κάτι σαν μπισκοτάκια με καραμέλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ... ουφ...αντε σταματώ να σκέφτομαι ότι έχει σχέση με γλυκά και φαγητό...κρίμα δεν είμαι???? είμαι..

σματςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

πολλά σματςςςςςςςςςςςςςςς στους φίλους που θα περάσουν απο δω το Σαββατοκυρίακο.

peppas250955
ο/η Θεοδωρος Πέππας έγραψε
στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 11:51 μμ:

Tην ..συζήτηση για γλυκά δεν την απαγόρευσε, έτσι δεν είναι! Εχει χυθεί τόσο μελάνι και τόσο αίμα για να λένε-και να γράφουν-οι άνθρωποι ελεύθερα ό, τι σκέπτονται! Η φαντασία δεν υπόκειται σε ιατρικές απαγορεύσεις Μπορείς, σε οποιαδήποτε δίαιτα, να τρώς ένα γλυκό κάθε 15, ας πούμε, μέρες Γιά ...νυχτες δεν λέει τίποτα!

peppas250955
ο/η Θεοδωρος Πέππας έγραψε
στις Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010 11:53 μμ:

Κι όσο για το καζαν ντιμπι του χατζή, δεν έχω βρει καλύτερο! Κι ας μας πήγαν στο αναφερόμενο ως καλύτερο του είδους στην Πλατεία Ταξίμ, στην Κωνσταντινούπολη! [κι αν έχω δοκιμάσει κι αλλού, βεβαια!] Πρώτος, μακράν, και με σταθερή και αμετάβλητη ποιότητα

flyind
ο/η Γιώργος Χ έγραψε
στις Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 7:26 μμ:

Μακράν πρώτος ο συνονοματος φίλε μου!!!

peppas250955
ο/η Θεοδωρος Πέππας έγραψε
στις Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010 8:58 μμ:

Απλά ..ισάξιος!! ο ΙΔΙΟΣ ειναι! Από το αθηναϊκό υποκατάστημα!!!

avatar
ο/η ΧΡΥΣΑΝΘΗ έγραψε
στις Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 2:55 μμ:

ΚΑΖΑΝ ΝΤΙ ΜΠΙ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΝΙΦΕ ΣΤΟ PERA N. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ (ΣΕΡΜΠΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΦΥΛΛΟ ΨΙΛΟΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ) ΤΑ ΚΡΕΜΟΕΙΔΗ (ΚΑΖΑΝ ΝΤΙ ΜΠΙ,ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ)

Το σχόλιο σας

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα tags: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Profile

peppas250955 Θεοδωρος Πέππας
Aθηνα
Το προφίλ μου

Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, 58 ετών, σύζυγος Ουρανία, γιός Θανος Δηλωση: Εικονες από άλλες πηγές δεν μπαίνουν με σκοπό οποιοδήποτε οικονομικό όφελος

Σελίδες

Προηγούμενα θέματα

Αναζήτηση